IKKUNAT JA OVET AINA KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUKAAN, YKSILÖLLISESTI RÄÄTÄLÖITYNÄ

Päätuotteemme on korkealaatuinen MSE-ikkuna, jonka valmistaminen perustuu kotimaisen puun, alumiinin ja lasin toimivaan yhdistämiseen. Puupuite takaa ikkunalle erinomaiset lämmöneristys- sekä ääneneristyskyvyt, ja alumiinipuite puolestaan tarjoaa pitkäaikaisen säänkestävyyden.

Suomen yleisimpänä ikkunamallina tunnetun MSE-ikkunan lisäksi äärimmäistä energiatehokkuutta etsivälle valikoimastamme löytyvät myös MS3E- sekä MEK-ikkunamallit, joiden lämmöneristys on aivan markkinoiden kärkiluokkaa.

Ikkunoiden laadun takaa se, että ne valmistetaan karmi- ja puitekohtaisesti yksilöllisesti kullekin asiakkaalle. Pitkälti automatisoidussa tuotannossamme ikkunaosien laatu varmistetaan eri tuotantovaiheissa ja tämä takaa virheettömän lopputuotteen.

Valittavanasi on useita erilaisia ikkunamalleja sekä –tyyppejä.

PYYDÄ TARJOUS!

IKKUNAMALLISTOMME

Ikkunamallia valitessa voit antaa sijaa mielikuvituksellesi. Tärkeintä on löytää käytännöllinen ja huoneeseen sopiva, mutta samalla silmää miellyttävä vaihtoehto. Voit tehdä valintasi esimerkkimalleistamme, mutta valmistamme tarvittaessa ikkunamallin myös toiveidesi mukaisesti.

IKKUNATYYPIT

Perinteinen MSE-ikkuna sopii mainiosti melkeinpä kohteeseen kuin kohteeseen. Äärimmäistä energiatehokkuutta etsiessäsi vaihtoehtoina ovat MS3E- ja MEK-ikkunatyypit. MSE- ja MS3E-ikkunat ovat sisäänpäin aukeavia, kun taas MEK on kiinteä ikkuna, jossa tuuletus voidaan toteuttaa tuuletusluukuilla.

MSEALU

 • 2K Sel / Argon + ulkolasi 4mm tai 2K 2*Sel / Argon + ulkolasi 4mm
 • Ikkunan U-arvo 0,8-1,0
 • Lasiosan U-arvo 0,67-0,82
 • MS3E

 • 3K2*Sel / Argon + ulkolasi 4mm tai 3K3*Sel / Argon + ulkolasi 4mm
 • Ikkunan U-arvo 0,6-0,7
 • Lasiosan U-arvo 0,42-0,47
 • MEKALU

 • 3K2*Sel / Argon + ulkolasi 4mm
 • Ikkunan U-arvo 0,7
 • Lasiosan U-arvo 0,48
 • OVIMALLISTOMME

  Kauttamme saat laadukkaat kotimaiset Edux®-ovet, jotka ovat markkinoiden lämpimimmät. Ovien U-arvo vastaa lähes seinärakennetta!

  Edux®-ovet valmistetaan suomalaisesta puusta nykyaikaisella CNC-tekniikalla ja modernilla maalauslinjastolla sekä varmalla ja kokeneella ammattitaidolla.

  Ympäristöystävällisyyttä arvostaen Edux on ensimmäisenä kotimaisena ovivalmistajana siirtynyt käyttämään pintakäsittelyssä pelkästään vesiohenteisia maaleja. Edux®-ovet valmistetaan SFS-standardin mukaisesti. Ovirakenteista löytyy vaihtoehtoja sekä markkinoiden parhaasta lämpöarvosta (0,28W/m2K) aina edullisiin nopean toimituksen vaihtoehtoihin. Niin ovien kuin palveluidenkin kohdalla Edux panostaa rehtiin pohjanmaalaiseen jämäkkyyteen.

  Kuvissa muutama esimerkki Edux®-ovimallistosta. 

  ASENNUS JA TYÖNKULKU

  Asiantuntijamme opastavat ammattitaidolla asiakkaallemme parhaat ratkaisut yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. JV-ikkuna panostaa erityisesti miellyttävään asiakaskokemukseen ja sujuvaan työnkulkuun, aina ensimmäisestä yhteydenotosta lopputarkastukseen saakka.

  Yhteydenotto, esisuunnittelu ja budjetin laatiminen

  Kartoituskäynti ja mittaus

  Tarjous ja sen hyväksyminen

  Tuotteiden toimitus tontille

  Vanhojen ikkunoiden ja ovien purku

  Uusien ikkunoiden ja ovien asennus

  Listoitus ja pellitys
  Lopputarkastus

  REFERENSSIT

  Olemme toteuttaneet onnistuneesti monen omakoti-, rivitalo- ja kerrostaloasujan ikkunatoiveet. Referenssikuvissa esitellään eri tyyppisiä ikkunaratkaisuja erilaisiin asuntoihin. Meiltä saat kaikenlaiset ikkunat asennettuina myös vaativiin kohteisiin.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä millaisia ikkunoita taloprojektiisi tarvitaan! Teemme mielellämme tarjouksen ovista ja ikkunoista.